cam ner nak order



hai mummy2 sume....
nak order set tilam kan?mehla tgk album pilihan kain saya kat sini dan kat sini,senang sikit nak pilih,kat blog ni sy suka upload gambar tuk cuci mater jer,atau kalau dah ade pilihan jom whatsapp sy berserta gambar utk buat tempahan yer,kalau nak tempah sarung jer pun boleh tau,sgt2 dialukan:D,ha 1 lagi sy memang susah nak jawab panggilan,almaklumla mia ni suka mengacau so sy x boleh nak fokus bila org call,whatsapp lebih mudah yer...thanks mummy2 sume...

Wednesday, 10 September 2014

Tempahan Sarung


GIVEAWAY

Nak bantal karipap free x?jom join giveaway ni,terbuka tuk org yg tgl kat malaysia jer tau,senang jer klik page My Little Stuff pastu tekan LIKE dulu,pastu baru share pic tu kat wall korang,akhir skali tgl kan komen kat situ,senang sy nak check nanti,cabut undian secara rawak yer,anak sy yg akan cabut nanti......semoga berjaya